Förbokningskampanjen för Datormagazin Retro #4 är igång! Precis som tidigare är målet 1 000 beställningar inom 31 dagar. Än så länge har drygt 570 personer förbokat tidningen.

Uppdaterad den 7 september.

Datormagazins första retrotidning blev verklighet efter en lyckad Kickstarterkampanj 2016. Sedan dess har redaktionen gjort ytterligare ett par förbokningskampanjer som resulterat i Datormagazin Retro #2 och #3. Nu är alltså ”fyran” på gång.

Förra veckan inleddes förbokningskampanjen på https://shop.datormagazin.se, och precis som tidigare kan alla retrofantaster välja mellan att köpa endast tidningen eller olika paket. I år är namngivningen av dem enklare än någonsin, så här ser de ut:

 • Level 1
  Tidning
 • Level 2
  Tidning
  Musmatta
  Klistermärke
 • Level 3
  Tidning
  T-shirt
  klistermärke
 • Level 4
  Tidning
  T-shirt
  Musmatta
  Klistermärke
 • 1337
  Tidning
  T-shirt
  Färskrostat retrokaffe
  Rindeblad-muggen
  Musmatta
  Retrokeps
  Diskettetiketter
  Klistermärken

Alla som beställer Level 2-4 eller 1337-paketet får dessutom vara med och tävla om ett finfint VIC20-paket som innehåller både dator, spel, joystick och lite tidsenliga böcker. 1337-beställare får även vara med på bild i tidningen som ”elit-sponsor” (om de vill).

VIC20-tävling
Alla elit-sponsorer får vara med och tävla om ett härligt retropaket med massor av godbitar.

Mer information om kampanjen och hur du förbeställer hittar du på https://shop.datormagazin.se. Där kan du även se hur många förbeställningar som kommit in. Och du, tipsa gärna dina vänner.

Anders Öhman, chefredaktör Har arbetat på diverse IT-tidningar sedan (det senaste) sekelskiftet. Innan dess läste han journalistprogrammet i Sundsvall efter ett år som frilans på lokaltidningen hemma i Värmland.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här