Under årens lopp har Winrar fått en plats i många människors hjärtan. 25 år efter programmets första release är Winrar 6.0 här.

Mjukvaran har naturligtvis stöd för RAR-formatet, men även för .zip, .tar, .jar, .lzh, .iso och mer. Den senaste utgåvan innehåller ett antal viktiga ändringar och tillägg såsom förbättrad hantering för att extrahera flera arkiv samtidigt och tillägg av nya kommandoradsväxlar för att ge dig större kontroll över extraheringsprocessen.

I Winrar 6.0 får du tillgång till nya -ad2. Detta gör det möjligt att spara extraherade filer i arkivets egen mapp, men utan att skapa nya undermappar som med -ad-växeln.

Arkiveringsverktyget hanterar också solid-state-arkiv bättre än någonsin och det finns nya alternativ för 7z-arkiv. Givetvis har den nya versionen även fått många buggfixar och prestandaförbättringar.

img3File
Winrar 6.0 innehåller ett flertal nya växlar för att ge dig större kontroll över att skapa och extrahera arkiv.

 

Du kan ladda ned 32-bitarsversionen av WinRAR 6.0 här, och det finns också en 64-bitarsversion tillgänglig här. Testversionen kan användas i upp till 40 dagar innan du behöver uppgradera till den betalda versionen.

Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här