Asus Zenfone Max Plus

Asus senaste telefon Zenfone Max Plus har kommit till Norden och innehåller mycket teknik och prestanda till en överkomlig kostnad.

Med ett monster till batteri på hela 4 130 milliamperetimmar hävdar Asus, förmodligen med rätta, att nya Zenfone Max Plus kan ge 26 timmars taltid, hela 26 dagars standby eller 13 timmars videouppspelning på den 5,7 tum stora skärmen med upplösningen 2 160 x 1 080 och bildförhållandet 18:9.

För en mellanklasstelefon är den också utrustad med en riktigt vass processor, en åttakärnig Mediatek MT6750T på 1,5 gigahertz, kompletterad med tre gigabyte arbetsminne och 32 gigabyte lagring. Detta kan utökas till 256 gigabyte med ett minneskort.

Telefonen är dessutom försedd med dubbla kameror för foto, två bakre 16-megapixelkameror varav den ena linsen är en vidvinkellins. Den främre kameran, också med 16 megapixel, har stöd för ansiktsinloggning.

Zenfone Max Plus (ZB5570TL) finns att köpa nu i svart eller guld till ett pris runt 3 000 kronor.

 

 

Föregående artikelProgramtips: Sigil 0.9.9
Nästa artikelProgramtips: Feedbro 3.36.2
Anders Reuterswärd
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här