Fråga

Jag undrar vad jag ska göra för att alla fönster ska öppnas maximerade i Windows 7. Nu är det blandat mellan mini och max. Jag har gjort alla de tips som finns på nätet, inget hjälper.

Problemet kom efter att jag ändrat skärmupplösning för att passa TV.n. Efter återgång till tidigare skärmupplösning uppstod detta. Jag hoppas att ni har en lösning.

Stig

Svar

Eftersom du inte specificerar vad du redan provat är det ju stor risk att jag bara upprepar dessa tips. Men Windows öppnar normalt ett programfönster i samma storlek som det hade när det stängdes. Det borde alltså räcka med att maximera alla dina fönster.

Du kan också prova att maximera ditt programfönster och sedan hålla ned tangenterna Ctrl och Skift medan du stänger fönstret för att tvinga Windows att komma ihåg den maximerade fönsterstorleken.

Om detta inte hjälper vet jag inte riktigt vad som har hänt, men du borde fortfarande kunna ändra egenskaperna för varje enskilt program. Högerklicka på den genväg du använder för att öppna ett program och välj Egenskaper. Välj Maximerat i rullisten ”Kör i”.

 

 

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här