AVG Ultimate 2021 är en uppsättning verktyg för att skydda, underhålla och förbättra prestandan på alla dina enheter.

Som namnet antyder är AVG Ultimate 2021 den bästa lösningen ur AVG:s produktsortiment, med en uppsättning verktyg för att öka säkerheten och prestandan i datorer och mobila enheter. Programmet har stöd för både Windows- och Mac OS-datorer samt Android och IOS-telefoner och datorplattor.

Lösningen innehåller antivirus med anti-ransomware, shopping- och bank-skydd och verktyg som blockerar osäkra webbplatser, brandvägg och webbkamera säkerhet.

Du får också AVG Antitrack, vilket ökar din integritet online genom att blockera onlinetrackers, spårningscookies och riktade annonser.

img3File
Med AVG Secure VPN kan du komma åt ”geobegränsat” innehåll samt kryptera din internetuppkoppling.

 

AVG Ultimate innehåller även AVG Secure VPN för alla dina datorer och mobila enheter. Det ger en säker, krypterad tunnel till internet som förhindrar man-in-the-middle-attacker från att avlyssna dina dataöverföringar, plus gör att du kan komma åt geobegränsat innehåll genom att ändra din plats till ett av över 50 länder världen. Om du alltid loggar in på okända eller icke betrodda trådlösa nätverk medan du är ute, är AVG Secure VPN ett viktigt verktyg för både integritet och säkerhet.

Dessutom kan du hålla din dator i trim med AVG TuneUp. Mac-datorer får en samling av  verktyg för att ta bort dubbla filer och foton, medan PC-versionen är ett komplett verktyg, med verktyg för systemunderhåll, för att rengöra, reparera, uppdatera och finjustera ditt system.

Mobilt skydd med AVG Ultimate 2021

Din Android-telefon är också skyddad. AVG AntiVirus Pro har antivirus och webbläsarskydd samt stöldskydds-verktyg som gör att du kan fjärrlokalisera, låsa eller rensa din telefon eller datorplatta om enheten tappats bort eller stulits. Du kan till och med ta ett smygfoto av tjuven.

Android-användare får också tillgång till AVG Cleaner Pro, vilket bidrar till att öka prestandan genom en rad verktyg. Du får också tillgång till AVG Secure VPN (se ovan), som också körs på Apple-enheter.

img4File

AVG Ultimate 2021 körs på datorer (Windows 7 eller senare), Mac-datorer (Mac OS 10.10 eller högre), Android (5.0 eller senare) och IOS (10.3 eller senare).

Värt att veta om AVG Ultimate 2021:
Licens: Kommersiell
Systemkrav: Mac OS / Windows 10 / Windows 7 (32 bit) / Windows 7 (64 bit) / Windows 8 / IOS / Android
Tillverkarens webbplats: https://www.avg.com

Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här