Com Hem har lanserat en tjänst kallad Bredband 500 som är tillgänglig för en miljon svenska hushåll.

Samtidigt uppgraderas andra abonnemang med högre hastigheter och även högre uppströmshastigheter. Det nya abonnemanget, med nedströmshastigheter på upp till 500 megabit per sekund och uppströmshastighet på upp till 50 megabit per sekund, kommer att kosta 899 kronor i månaden.

– Som höghastighetsleverantör vill vi erbjuda riktigt höga bredbandshastigheter till riktigt många hushåll, inte bara till ett fåtal. Bredden i vår satsning är viktig inte bara för hushållen, utan också för alla som jobbar med framtidens krävande nättjänster. Ingen annan operatör är i närheten av att kunna erbjuda så här höga hastigheter till över en miljon hushåll, säger Asanga Gunatillaka, produktdirektör på Com Hem.

Föregående artikelPiratwebbläsare
Nästa artikelÅterställa Windows 8 från skiva
Anders Reuterswärd
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här