DJI Mini 3 Pro, en premiumdrönare som tack vare en vikt på mindre än 250 gram kan flyga var som helst

DJI Mini 3 Pro är en ultralätt och kompakt drönare för proffs och krävande konsumenter och som med en vikt på mindre än 250 gram (249 gram) kan användas i miljöer där större drönare kräver särskilda tillstånd, bland annat i stadsmiljöer och inomhus. Detta ger drönarpiloten helt nya kreativa möjligheter.

Utökad flygtid

DJI Mini 3 Pro har en helt ny design och är optimerad för att få ut det mesta av alla flygningar. Genom en mer ergonomisk konstruktion, bredare propellrar och ett intelligentare system för att upptäcka och undvika hinder, plus ett större batteri, skapas förutsättningar för längre, upp till 34 minuter, och säkrare flygningar. DJI Mini 3 Pro kan kompleteras med en Smart Controller som har en starkt upplyst skärm, vilket gör att användaren inte behöver använda mobiltelefonen för att styra drönaren.

DJI Mini 3 Pro 21
DJI Mini 3 Pro kan antingen styras med hjälp av en mobil eller DJIs nya kontroller med integrerad skärm

Drönaren har även en ny sensor med 2,4 μm-pixlar och en bländare på f/1,7. Video går att spela in i RAW-format med 4K/60 fps eller i slow motion med 1080p/120fps. För att läsa mer om drönaren, klicka här.

 

Hårdvaruexpert med djupt IT-kunnande inom en mängd områden som tidningen täcker. Arbetar sedan årsskiftet som huvudredaktör och affärsutvecklare.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här