Eizo introducerar en ny bredbildskärm i 24,1-tumsformat för professionella användare på kontor och inom bank- och finanssektorn.

Flexscan S2431W är i 16:10-format med en maximal ljusstyrka på 450 cd per kvadratmeter, kontrastförhållandet 1 000:1 och en pixeluppdateringstid på 6 millisekunder.

Eftersom bildskärmen är avsedd för professionella användare har Eizo gett den en rad ergonomiska egenskaper. En Brightregulator-funktion anpassar bildskärmens ljusstyrka till hur mörkt eller ljust det är i rummet samtidigt som den bidrar till energibesparingar på mellan 30 och 60 procent.

Bildskärmsstativet är höj- och sänkbart och bildskärmen kan användas i stående och liggande format.

Flexscan S2431W ansluts via DVI-I- eller VGA-kontakt och är utrustad med dubbla USB-portar. Hörlursutgång finns på bildskärmens sida och de integrerade högtalarna är dolda på baksidan för att inte påverka rambredden.

Bildskärmen, som är TCO 03- och TÜV-certifierad, ska finnas tillgänglig på marknaden från och med augusti.

Föregående artikelDell är en framgångsrik skrotsamlare
Nästa artikelHitachi släpper Blu-ray-videokamera i höst
Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här