Med brusblockering, dubbel bluetooth och stör ej-lampa ska nya Jabra Evolve 75 passa i öppna kontorsland-skap.

Det senaste tillskottet i Jabras Evolve-serie heter Evolve 75 är utrustat med högklassiga högtalare i lurarna och dubbel bluetooth för uppkoppling mot till exempel dator och telefon samtidigt för både musik och samtal. Räckvidden uppges vara 30 meter för bärbara datorer och 10 meter för smarta telefoner, vilket medger fri rörlighet.

Headsetet har också brusreducering i form av Active Noise Cancellation (ANC) och en integrerad stör ej-lampa. Bekväma öronkuddar med läderkänsla ska göra hörlurarna sköna att bära en hel dag och en diskret bomarm för mikrofonen kan sättas fast i huvudbandet när inga samtal pågår. 15 timmars batteritid ska lurarna klara på en laddning.

Produkten uppfyller Open Office and Outdoors krav för Skype for Business från Microsoft och är även certifierad för Skype for Business, Cisco och andra ledande Unified Communications (UC) -plattformar.

Jabra Evolve 75 har ett rekommenderat cirkapris på 3 800 kronor inklusive laddningsstativ och 3 200 kronor utan.

 

 

Föregående artikelTest: Asus Zenfone 3
Nästa artikelProgramtips: Homedale 1.67
Anders Reuterswärd
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här