Darkfield High Precision-spårning ökar upplösningen och med ny mjukvara kan samma mus användas till flera datorer.

Med tillägget 2 S uppgraderar Logitech två av mössen i MX-serien till MX Master 2S och MX Anywhere 2S. Mössen är enligt företaget avsedda för dem som har många bollar i luften och är vana vid att använda flera enheter samtidigt i sitt arbete.

De nya mössen har stora likheter med sina föregångare, men har förbättrats med vad man kallar Darkfield High Precision-spårning, vilket ökar musmarkörhastigheten och höjer upplösningen till 4 000 dpi. Darkfield-laseravläsning uppges ge exakt kontroll på praktiskt taget alla ytor, till och med på glas och andra högblanka underlag.

Mössen har även fått en förbättrad batterilivslängd med ett uppladdningsbart batteri som håller upp till 70 dagar med full laddning beroende på användningen. Att ladda batteriet ska vara både enklare och gå snabbare än tidigare.

Logitech MX Master 2S har ett hastighetsanpassat rullhjul som automatiskt byter från klick till snabbrullning och tumhjulet ger rullning åt sidorna. Ytterligare funktioner kan anpassas efter behov. MX Anywhere 2S har ett precisionshjul för växling mellan klick och snabb rullning.

Med Logitech Flow, som kan laddas ner som en del av Logitech Options-mjukvara, kan flera datorer, upp till tre, användas samtidigt och det går till och med att kopiera, klistra in innehåll, bilder och dokument mellan de tre datorerna.

MX Master 2S har ett rekommenderat pris på 1 200 kronor och MX Anywhere ska kosta 1 000 kronor jämnt.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här