Kazam försöker konkurrera på den hårda mobiltelefonmarknaden med bra priser och nu kommer också en smart telefon med 4G.

Redan i vintras lockade den europeiska mobiltelefontillverkaren Kazam med en 4G-kapabel telefon, men först nu sker lanseringen av Thunder2 4.5L, som är företagets första LTE-telefon. Den har dessutom en fyrkärnig processor, 4,5-tumsskärm, en åttamegapixelkamera och plats för minneskort på upp till 32 gigabyte.

Kazam startades så sent som för ett år sedan och satsar på att komma in på marknaden med billiga telefoner som inte har de allra bästa prestanda, men i stället ska vara lättillgängliga och erbjuda bra service.

Priset på den nya telefonen lär hamna under 2 500 kronor, men det är inte klart när den faktiskt kommer att gå att köpa i Sverige.

Föregående artikelKraftig ökning av snabbt bredband
Nästa artikel28 tum med mer än åtta miljoner pixel
Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen - cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid - andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här