Transcend introducerar ett nytt USB-minne med en lagringskapacitet utöver det vanliga.

Med en lagringskapacitet på 64 gigabyte menar Transcend att det nya USB-minnet ger användaren tillräckligt lagringsutrymme för alla väsentliga filer, som musik, bilder och högupplöst video samtidigt som det blir utrymme över för lagring av dokument.

Till Jetflash V20-lagringsenheterna erbjuder Transcend det kostnadsfria datahanteringsverktyget Jetflash elite. Med mjukvaran kan V20-minnena bland annat användas för att automatiskt logga in på webbplatser, låsa datorn för att förhindra intrång, ge säker tillgång till webbfavoriter och e-postkonton via andra datorer än den egna samt att komprimera och lösenordskydda filer.

De rymligaste Jetflash V20-enheterna på 16, 32 och 64 gigabyte erbjuder läs- och skrivhastigheter på 25 respektive 12 megabyte per sekund.

Någon prisuppgift på det nya Jetflash V20-minnet har Transcend ännu inte lämnat. Den näst rymligaste versionen på 32 gigabyte kostar 113 dollar i Transcends webbutik

Av: Mats Andersson


Uppskattar du vårt arbete?
Donera gärna en slant till redaktionen.

Donera till Datormagazin

Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här