Här är de bästa köpen under Black friday. Vi på Datormagazin listar våra favoritprylar i olika kategorier så att du vet vad du ska hålla utkik efter när du jagar rea-prylar på nätet.

Tillbaka
Nästa

Hörlurar – true wireless

Jabra Elite 85t – färger
Elite 85t släpps i ett gäng olika färger.

Du som använt trådlösa så kallade true wireless-proppar någon gång kommer antagligen aldrig gå tillbaka till sladd. Om du är Iphone-användare bör du helt klart överväga att satsa på tillverkarens egna modeller. Airpods eller Airpods Pro. De förstnämnda är billigast och enklast, de sistnämnda bäst, dyrast och med aktiv brusreducering.

Tänk på att Airpods har en öppen design vilket gör att omgivningsljud läcker in. I bullriga miljöer funkar de med andra ord mindre bra.

Äldre Jabra passar bättre än nya?

Bland övriga spelare på marknaden gillar vi ofta Jabras proppar. Undertecknad testar just nu Elite 85t vilka tyvärr sitter ganska mycket sämre i örongången än de nu två år gamla Elite 65t. Så trots att de förstnämnda har aktiv brusreducering skulle vi satsa på den äldre modellen. Passform är ju så klart individuellt, så sitter de nya propparna bra i dina öron är den ett bättre val med tanke på brusreduceringen och det mindre formatet.

Vår största favorit kommer dock från Sennheiser i form av Momentum True Wireless 2.

Du med Huaweimobil kollar med fördel in företagets senaste Freebuds Pro-proppar.

Här hittar du fler intressanta modeller.

 

Se fler Black Friday-erbjudandenTrue wireless-hörlurar här

 

Tillbaka
Nästa
Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.