Här är de bästa köpen under Black friday. Vi på Datormagazin listar våra favoritprylar i olika kategorier så att du vet vad du ska hålla utkik efter när du jagar rea-prylar på nätet.

Tillbaka
Nästa

Hörlurar – traditionella med ANC

Momentum 3 Wireless

Sennheiser Momentum 3 Wireless är suveräna, men riktigt dyra. Detsamma gäller Sonys senast ANC-lurar WH1000XM4. Det enda vi inte gillar med Sony-lurarna är ”touch”-kontrollerna på kåpan, som kan aktiveras av misstag av exempelvis en hög jack-krage.

Bose är som alltid ett säkert val i den här kategorin. Personligen skulle jag satsa på någon av modellerna i QC35-serien.

Kvaliteten på modellserierna från respektive tillverkare har varit riktigt hög i åtminstone två, tre år. Så att spara en slant och satsa på någon av föregångarna (Momentum 2, WH1000XM3 eller QC35II) kan vara ett riktigt bra val.

Här vill vi även nämna Jabra Elite 85h som är ett prisvärt alternativ vi verkligen gillar. Här hittar du lite info om dem och ett gäng andra headset som kan vara värda att kolla in.

 

Se fler Black Friday-erbjudandenHörlurar och Gaming Headsets här

 

Tillbaka
Nästa
Datormagazin riktar sig till avancerade och intresserade datoranvändare och är även det enda magasinet i Sverige som har en fast sektion för bevakning av Linuxområdet men vi skriver om alla operativsystem.