Det finns en smartphone för alla. Vi testar en blandning av modeller för att hitta den mobilen, som passar just dig. Oavsett vilken typ av användare du är.

Tillbaka
Nästa

Intro

Av någon märklig anledning tenderar sommartider alltid bli en period där extra mycket mobiltelefoner kommer in i vårt testlabb, och i pandemins fotspår har denna sommar varit än mer intensiv än normalt. Vi kommer därför att försöka oss på lite olika kategoriseringar där vi grupptestar flera enheter.

Testade telefoner:

Här är vi inte är ute efter att hitta en klassisk testvinnare, utan vill lyfta fram respektive enhets styrkor och svagheter utifrån sina förutsättningar och baserat på detta hitta telefoner som passar olika typer av användare.

Vår käraste vän – mobilen

Vi börjar alltså vår serie av minitester med vad som i många fall blivit vår käraste vän och kanske viktigaste tekniska enhet – mobilen. Till detta test har vi samlat in en bra blandning som sträcker sig över heta nyheter som Huawei P40 Pro+ och Sony 10 Mark II samt Oneplus senaste tillskott, Nord. Men vi har även tittat närmare på Samsungs flaggskepp Galaxy S20 Ultra som med senaste programuppdateringen fått ett märkbart lyft över mer eller mindre alla områden. Vi kryddar detta med Huaweis uppdaterade vikbara Mate XS, så känn valfriheten att hoppa direkt till din önsketelefon eller sträckläs alla tester.

Tillbaka
Nästa
Hårdvaruexpert med djupt IT-kunnande inom en mängd områden som tidningen täcker. Arbetar sedan årsskiftet som huvudredaktör och affärsutvecklare.

Skriv ett svar

Skriv din kommentar
Ange ditt namn här